cultuur
van ham

bedrijfscultuur

video

Graag stellen we ons even voor

Wij zijn Van Ham Tenten & Podia uit Bladel waar we beschikken over een ruime moderne bedrijfslocatie. Met een club van ruim 70 vakmensen bouwen wij de mooiste events in Nederland en daarbuiten. Dat doen we al meer dan 40 jaar met Hart & Zeil en, zeker zo belangrijk, naar volle tevredenheid van vele opdrachtgevers in de Benelux. We hanteren een veilige werkwijze tijdens op- en afbouw, gebruiken de beste materialen en gereedschappen en bereiden ons altijd goed voor als we een project aangaan.

Zo zijn we in staat om binnen enkele dagen een kale wei om te toveren tot een magisch festival. Voorbeelden zijn onder andere Intents, Dreamville, Tomorrowland, Paperclip, Elsom Open Air, Oktoberfest, Bospop en Sensation. Daarnaast doen we de meest uiteenlopende bouwklussen m.b.t. andere evenementen, van bedrijfsfeesten tot TV-producties, van sportwedstrijden tot infrastructuren. Grote kans dat je dus allang eens kennis hebt gemaakt met een Van Ham ‘bouwwerk’.

Wij geloven dat onze 'mensen de tent maken' en we doen er dan ook alles aan om de beste mensen in huis te halen én te houden. Naast veel werkervaring opdoen met de beste collega’s die jij je maar kunt voorstellen, kun je bij ons ook deelnemen aan diverse cursussen en is er de mogelijkheid tot doorgroeien in jouw functie.


"Het geeft een kick om onder tijdsdruk met een hecht team een vet resultaat neer te zetten..."

Thuis in Bladel

Van oorsprong gevestigd in Noord-Brabant waar wij ons thuisvoelen en wat tot uiting komt in onze no-nonsens mentaliteit (en ja... we zeggen vaak houdoe).

Waar 't op neerkomt

Uiteindelijk zijn wij één grote familie en iedereen is belangrijk. We dagen iedereen uit om het beste uit zichzelf te halen en als team boven elkaar uit te stijgen. We zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen. Wij houden niet van gezever maar wél van Brabantse gezelligheid (organiseren toffe personeelsfeestjes) en kunnen mét elkaar bouwen maar vooral ook óp elkaar bouwen. Het team gaat boven alles. Oh ja, onze helden zeggen dat het nergens leuker is. Wij doen het mooiste werk dat er is.

Dat noemen wij Werken met en Zeil

maar...

waar komt 'n held...

de waardering

"Het is ONS BEDRIJF en iedereen is waardevol. Medewerkers worden serieus genomen. Als je een idee hebt, wordt er echt naar geluisterd!"

't team

"Iedereen staat klaar voor elkaar. Niemand gaat eerder naar huis. Je maakt het met z'n allen af. Niet ieder voor zich, maar één team!"

heel vroeg..

...' t bed voor uit

de uitdaging

"Als alles tegen heeft gezeten en we tot onze enkels in de modder en kou hebben gestaan en het is dan toch weer gelukt. Da's gaaf!"

't eindresultaat

"Aan het einde van een lange dag staat er echt wat. Als je met 10 man zo'n tent de lucht in trekt dan krijg je toch wel even kippenvel!"

voordelen van ham

Bij ons is 't goed werken

salaris

Loon na al dat harde werken is wel zo fijn en dat begrijpen we als geen ander. Bij Van Ham is dat daarom uiteraard DIK in orde!

voorwaarden

Wat we ook prima voor elkaar hebben, zijn de arbeidsvoorwaarden. We hechten veel belang aan de beste voorwaarden voor jou. Dan zijn wij ook blij.

flex planning

Er kan van alles worden geregeld met betrekking tot jouw werk en werkuren en zeg nu zelf, dat geeft toch best een ontspannen gevoel?

opleidingen

Omdat we in de evenementenbranche werken, staan we sowieso niet stil maar dat geldt zeker ook niet voor opleidingen. Die zijn er volop te volgen.

doorgroeien

De ene vanham'er is de andere niet. Binnen het bedrijf doorgroeien is geen must maar je krijgt desgewenst ruim baan om jezelf / jouw functie te ontwikkelen.

Brabantse gezelligheid

Echte Brabanders hoeven we natuurlijk niet uit te leggen wat we onder gezelligheid verstaan. Na en tussen het werk door is die dan ook niet weg te denken.

Van Ham Cultuur
Van Ham Cultuur
Van Ham Cultuur
Van Ham Cultuur
Van Ham Cultuur
Van Ham Cultuur
Van Ham Cultuur
Van Ham Cultuur
Lanceer jezelf bij Van Ham
werken bij van ham

Lanceer jezelf in een Van Ham-baan

Werken bij Van Ham geeft jou een vliegende start en heeft de nodige voordelen zoals je hierboven al hebt kunnen lezen. Kom jij het allerleukste team uit de evenementenbranche versterken? Je hoeft niet eens de perfecte CV te hebben.

Direct solliciteren