werk
overzicht

werkgebieden

tentenbouw

tentenbouw

Als tentenbouwer kom je op de meest diverse locaties. De ene dag sta je letterlijk ergens in een weiland bij de lokale KPJ een feesttent te bouwen. De volgende dag ben je op een van de grote festivals van Nederland of België aan het werk. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Tomorrowland, Pinkpop of Intents Festival. Het belangrijkste is echter dat je ervan houdt om buiten te werken. De ene keer onder de stralende zon. De andere keer tot je knieën in blubber. Lichamelijk bezig zijn met maar één doel voor die dag: zorgen dat de tent staat.

podiumbouw

podiumbouw

Als podiumbouwer houd je van werken op hoogte. Hangen in een steiger. Gave constructies bouwen. Elke dag een andere locatie. Werken in de buitenlucht. Werken in een team waarbij jij samen met je collega’s elke keer weer iets anders bouwt. Veiligheid staat voorop en samen plezier maken met je collega’s vinden we ook erg belangrijk. Je bent van elkaar afhankelijk en je moet het samen doen. Samen uit, samen thuis… daar word jij vrolijk van. Of het nu de mainstage van Decibel Outdoor of Awakenings is, of een podium in Ahoy of in de Jaarbeurs. Je wordt blij als jij jouw hamer weer kan pakken om een podium te bouwen.

Magazijn

magazijn

Bij Van Ham hebben we een super modern magazijn met de beste voorzieningen. Een drempelloze werkplek waar jij met je met de nieuwste heftrucks rond kunt rijden en de spullen die nodig zijn voor de volgende klus klaar hebt staan. In ons magazijn zijn er verschillende taken. Orders klaarzetten, spullen opruimen, vrachtwagen laden en lossen, rangeren, onderhoudswerkzaamheden en ga zo maar door. Iedereen wordt ingezet op de plek waar hij het beste tot zijn recht komt en waar het belangrijk is om de boel netjes te houden. Wil jij een vaste werkplek in Bladel dan ben je bij ons aan het goede magazijn!

Eekels Verhuur

Concertpodia Eekels Verhuur

Als concertpodiabouwer werk je met trussen, zeilen en Layher-materiaal: dé expertise van Eekels Verhuur. Je komt op de meest diverse locaties en bouwt concertpodia voor Pop, Rock, Jazz, klassieke concerten en alles wat je nog meer kunt verzinnen waar je met een grote groep muzikanten (of dansers) op een podium staat. Het werkgebied is Nederland en België en alles wordt aangeleverd vanuit onze standplaats Bladel. Je geniet ervan om samen met jouw team de klus te klaren. Je gelooft niet in problemen maar in uitdagingen.

123 Floorrent

Evenementen-vloeren 123 Floorrent

Als vloerlegger ga je werken op de leukste festivals en evenementen van Nederland, België en Duitsland. Samen met een gezellige groep freelancers ga je onder meer aan de slag op de grootste festivals zoals: Decibel, Tomorrowland en Parookaville. Je geniet ervan om je team te motiveren en om het project succesvol te laten verlopen van begin tot einde. Ook als het even tegenzit. Jij bent ons visitekaartje op locatie. Goede communicatie en samenwerken staat bij jou voorop. Als je van plezier maken en fysiek bezig zijn houdt, zit je bij ons op de juiste plek!